Navigácia

Navigácia

  • Obvodné kolo recitačnej súťaže HVIEZDOSLAVOV KUBÍN

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Obvodné kolo recitačnej súťaže HVIEZDOSLAVOV KUBÍN.

    Dňa 21.2.2024 sa v Šuranoch konalo obvodné kolo súťaže v umeleckom prednese Hviezdoslavov Kubín. Našu školu reprezentovali žiačky Sofia Tomanová z 3. ročníka a Lea Mária Hámorníková zo 7. ročníka. Sofinka sa umiestnila vo svojej kategórii v prednese poézie na krásnom 3. mieste. Pre dievčatá to bola cenná skúsenosť a odnášajú si dobré rady od porotcov. Gratulujeme a ďakujeme!

  • Okresné kolo recitačnej súťaže Šaliansky Maťko

    Dňa 15.2.2024 sa v Šuranoch uskutočnilo okresné kolo recitačnej súťaže Šaliansky Maťko. Našu školu reprezentovala Zuzana Prohásková, žiačka 7. ročníka. V silnej konkurencii sa síce neumiestnila na prvých priečkach, ale zo súťaže si odnáša cennú skúsenosť a príjemný kultúrny zážitok. 

  • Karneval žiakov 1. stupňa

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Karneval žiakov 1. stupňa.

    Ani tento rok nemohol vo fašiangovom čase chýbať na našej škole karneval. Na jeden deň sa všetky deti na 1. stupni premenili na najrôznejšie rozprávkové bytosti, zvieratká či povolania. Zábava bola úžasná, deti sa vytancovali do sýtosti. Pani učiteľky im pripravili čajík a jabĺčka a rodičia poslali maškrty na občerstvenie. Nech sa páči, presvedčte sa sami!

  • Sviatok sv. Valentína

    Valentínska pošta

    Sviatok sv.Valentína sme si pripomenuli aj v našej škole. Pre všetkých žiakov a učiteľov bola pripravená schránka pre Valentínsku poštu. Kto chcel, mohol vyrobiť a prostredníctvom tejto pošty poslať Valentínku svojej láske, kamarátovi či kamarátke, ale aj učiteľovi či žiakovi a dať mu tak najavo svoje sympatie, obdiv, či poďakovanie. Valetínky mohli byť podpísané,  ale aj anonymné. Dnes ich naši Valentínski poštári, šikovní piataci, Tobias Sluka a Oliver Obora doručili svojim adresátom. Veríme, že mnohých Valentínska pošta potešila,  alebo príjemne prekvapila. A našim poštárom ďakujeme za ich ochotu a služby. Kto vie, možno ich oslovíme zase o rok. MB

  • PROSÍME

  • Aj my (učitelia) sme boli malí

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Aj my (učitelia) sme boli malí.

    Žiaci našej školy sa zapojili do školskej súťaže s názvom  ,,Aj my sme boli malí".   Ich úlohou bolo spoznať čo najviac učiteľov zo školy, ktorí boli na fotografiách na nástenke. Bolo by to jednoduché, no fotografie boli   z detských čias, dávnych čias. Našťastie sa našli aj takí žiaci, ktorí všetko uhádli.  Výhercovia sú žiaci 9. ročníka- V. Borovicová, P. Fialka, M. Račko, E. Lincéniová, ďalší dobrí tipovatelia sú: M. Vozáriková, N. Petrášová- 8. ročník, L. Křapová- 5. ročník. Gratulujeme!

  • Vianočná akadémia

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná akadémia.

    Predzvesťou Vianoc a vianočných prázdnin v našej škole sa už tradične stala vianočná akadémia, ktorá sa konala 21. decembra v kultúrnom dome. Všetci prítomní mali možnosť na chvíľu sa zastaviť, zamyslieť sa nad pravým významom Vianoc a posolstve, ktoré v sebe tieto sviatky pokoja a pohody ukrývajú. V programe vystúpili žiaci prvého a druhého stupňa a nechýbali ani naši najmenší žiaci z materskej školy. Deti zaspievali vianočné piesne, hrali na hudobných nástrojoch, predviedli krásne scénky a zatancovali rôzne tance. Každé vystúpenie bolo jedinečné a odmenené potleskom.

  • Vianočný pozdrav

  • Súťaž v zdobení medovníkov

    Vianočné mesteško v Šuranoch  a medovníčky

    Vrámci Vianočného mestečka v Šuranoch sa konala súťaž v zdobení medeovníčkov. Každý účastník vyzdobil v časovom limite 20 minút jeden medovník v tvare domčeka vo veľkosti 13 x 11 cm ľubovoľnou technikou. Základom zdobenia však bola biela glazúra. Našu školu reprezentovali Marianna Holečková, Barbora Krajčovičová a Ema Smatanová, žiačky 9. ročníka. V konkurencii takmer 60 súťažiacich sa najlepšie darilo Marianne Holečkovej, ktorá získala 3. miesto. Blahoželáme a tešíme sa spolu s ňou z tohto krásneho úspechu. 

  • Vianočná akadémia - zmena termínu

  • Detská vianočná burza

    Predvianočný čas sa nesie v našej škole už piaty rok v znamení vianočnej burzy, na ktorej si naši žiaci navzájom predávajú rôzne predmety, ktoré takto dostanú druhú šancu, potešia malých i veľkých. Kniha, autíčko, panáčik, náramok či vianočná dekorácia tak putujú z domácností do domácností. Recyklujeme, kde sa dá, sme predsa súčasťou Zelenej školy. Tento rok zvládli skvele organizáciu aj predaj žiačky 7. ročníka, patrí im pochvala a poďakovanie. Boli ste super!!!

  • OZNAM

  • Vianočná akadémia

    Vážení rodičia a priatelia školy! V nedeľu, 17.12.2023, sa uskutoční vianočná akadémia a s ňou spojený tradičný predaj vianočných výrobkov. Chceli by sme Vás pekne poprosiť, aby každé dieťa prispelo nejakou drobnosťou,  napr. vianočnou dekoráciou. Vopred ďakujeme, kolektív ZŠ HUL.

  • Vianočná pošta

    Písali sme babičkám a deduškom do domov seniorov...

    Aj v tomto školskom roku myslíme na babičky a deduškov, ktorí ich nemôžu stráviť so svojimi najbližšími a preto sme im vyrobili a poslali krásne vianočné pozdravy. Zapojili sa žiaci 3. 4. a 9. ročníka spolu so svojimi triednymi pani učiteľkami. MB

  • Sv. Mikuláš

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Sv. Mikuláš.

  • Vianočná charita

    Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

    Vianoce sú viac ako iné obdobia roka spojené so skutkami lásky. Do 6. ročníka Vianočnej výzvy Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok sa zapojili aj naši žiaci a učitelia. Spolu naplnili 26 krabíc maličkosťami, ktoré potešia osamelých seniorov. Niečo sladké, niečo slané, niečo teplé, niečo mäkké, niečo voňavé, niečo pre zábavu a niečo zo srdca poskladali s láskou a úctou k tým najstarším. Naše darčeky sú určené pre deduškov a babičky z Domu seniorov v Dolnom Ohaji. Všetkých 26 krabíc  sme dnes odovzdali v zbernom stredisku vo Vrábľoch. Sme hrdí na všetkých ktorí sa zapojili do tejto charitatívnej zbierky a ďakujeme im, že potešia srdcia iných. MB

  • 17. 12. Vianočná akadémia

  • 6. 12. MIKULÁŠ

  • Stolnotenisový turnaj chlapcov

    Dňa 14. 11. 2023 sa naši chlapci zúčastili stolnotenisového turnaja chlapcov, ktorý sa konal v ZŠ s MŠ Bánov. O postup do krajsého kola nastúpili proti žiakom zo škôl: ZŠ s MŠ Bánov, ZŠ s MŠ Trávnica a ZŠ Devínska Nové Zámky. Naši žiaci obsadili veľmi pekné 1. miesto. Ako víťazi skupiny postúpili do krajsého kola, ktoré sa konalo v ZŠ Adyho 6, Štúrovo. Naše družstvo tvotili: Peter Fialka, Lukáš Tinák, Matej Račko. Do Štúrova sme však vycestovali zo zdravotných dôvodov žiakov, no aj napriek tomu im gratulujeme k postupu a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu našej školy. 

  • Stolnotenisový turnaj dievčat

    Dňa 9. 11. 2023 sa žiačky našej školy Ema Linéniová, Marianna Holečková, Ema Smatanová a Veronika Borovicová zúčastili stolnotenisového turnaj dievčat, ktorý sa konal v ZŠ s MŠ Maňa. O postup bojovali proti sebe školy: ZŠ s MŠ Maňa, ZŠ s MŠ Hul, ZŠ s MŠ Trávnica a ZŠ s MŠ D. Ohaj. V tesnej prehre naše žiačky obsadili 3. miesto. Veľmi pekne im ďakujeme za reprezentovanie našej školy a gratulujeme k peknému 3. miestu. 

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou Hul
    Alej 429/6
  • 035 6585 110 /ZŠ/
    0911 715 755 /ZŠ/
    0911 887 511 /MŠ/
    0917 536 083 /ŠJ/
    E-mail: zshul@centrum.sk

Fotogaléria